19. oktober 2010 · Kommentarer er skrudd av for 3 år, og stor gutt · Categories: Ukategorisert

En veldig stolt og STOR storebror i Brattebakken i dag! Vi har nemlig en 3-åring i hus ;-)
Utrolig hvor fort tida går… Synes ikke det er lenge siden vi kom hjem fra sykehuset med en liten liten bylt, og en ny epoke i livet vårt begynte!

Han har blitt feira i mange dager nå, med familieselskap i helga og i barnehagen i dag.
En flott krone blei med hjem i dag, og den har vi satt på hylla på soverommet. Der han har kronesamlingen ;-)

 

Jeg har mange bilder jeg gjerne vil vise dere, og har prøvd og prøvd  å få lagt de inn slik jeg vil og i riktig rekkefølge. Men dette nye systemet til blogspot fungerer virkelig ikke for meg, så det blir med denne søte og veldig stolte kronegutten i dag!! Det var da også det viktigste ;-)

Prøver å legge meg, få noen timer søvn og håper å komme sterkere tilbake i morgen. Med et lengre innlegg, med mange bilder av bursdags-gutten, familieselskapet og fra besøket av *husmorvikar Anne* forrige helg;-)

Og siden de skal stenge bildeopplastingen i morgen tidlig, krysser jeg fingrene for at jeg får tilbake den gamle varianten ;-)

Warning: Undefined array key "show_about_the_author" in /customers/8/b/a/brattebakken.com/httpd.www/wp-content/themes/picolight/single.php on line 27

Comments closed.