21. mars 2011 · Kommentarer er skrudd av for En gammel · Categories: Ukategorisert

kaffekanne, er gjev i kjøkkenkroken. Og den blir flittig brukt, til all slags mat. Kristian fyller oppi med både muffins og pannekaker, ost og paprika og is og kål. Og hver gang smaker kaffen hans like godt.

Han bruker masse tid på det lille kjøkkenet sitt, og etter at tante Nicky hadde med masse mat han kunne ha der, lager han de flotteste måltider. Selv om jeg nå skal innrømme at is i kjeks med gulrot eller pannekake med pølse og ketsjup nok ikke helt havner på ukesmenyen i Brattebakken.

Kjøkkenet er julegave fra onkel og tante Nicky, og ettesom han bruker det så mye og (forhåpentligvis) Knut kommer til å leike med det, har mor innsett at det nok etterhvert må oppgraderes litt… Jeg har allerede latt meg imponere av det flotte kjøkkenet Silje har laget til barna, og tenker at «noe så enkelt skal da jeg kunne klare og»

Foreløpig klarer vi oss utmerket med to kokeplater, steikeovn og en vask.

Her er vi klare for middag, og da gjenstår bare å se hva Kristian har på menyen i dag! Håper det er baguetter med kjøttdeig…

 

Warning: Undefined array key "show_about_the_author" in /customers/8/b/a/brattebakken.com/httpd.www/wp-content/themes/picolight/single.php on line 27

Comments closed.