11. mars 2011 · Kommentarer er skrudd av for Ferie · Categories: Familie, Ferie, Knut, Kristian, Venner

Ungene og jeg har tatt oss en aldri så liten ferie… Vi sendte pappa hjem med en kamerat på torsdag, og kjørte til onkel og tante Nicky i Kongsberg for bursdagsfeiring. Restaurant, kake, sjokolade og det meste som hører bursdag til. Så her var det to små som var slitne og sovna ganske fort (Knut merka nok ikke så veldig mye annet enn at rutinene sklei litt ut…) God italiensk mat, og en kjempeflott kake som Enya (bursdagsbarnets søster) hadde lagt masse arbeid i. Hele 25 lys som blei blåst ut!

Fredag tok vi en tur inn til byen, og Kristian er like tålmodig på shopping som han har vært tidligere. Tusle rundt i byen i 4 timer, og fortsatt like fornøyd… Har hvertfall ikke arva genene til onkel (som blir lei etter max 10 min!!) vi måtte jo gå litt rundt på *sightseeing* i byen og, ikke bare i butikker. Så vi har vært over broa og tilbake igjen, og kikka på elva, kikka på kinoen og vært oppe ved kirka for å hente Nicky på jobb.

Også måtte vi ha litt is da, for å klare alle butikkene…

 

Warning: Undefined array key "show_about_the_author" in /customers/8/b/a/brattebakken.com/httpd.www/wp-content/themes/picolight/single.php on line 27

Comments closed.