21. juni 2011 · Write a comment · Categories: Ukategorisert

Jeg ønsker meg ny veske! Til kamera, data, bleieutstyr og alt annet stæsj vi jenter pleier å ha i veska vår. Nå sliter jeg rundt med en veske til hvert formål, og da har jeg plutselig fullt opp i vogna! Så da passer det meg perfekt at Noe på Hjertet har giveaway i samarbeid med fotobag.no

I Brattebakken er det hjemmedag med begge gutta, planleggingsdag i barnehagen. Så nå venter vi på storinnrykk av leikekamerater! Og en stk utålmodig Kristian løper i ett sett bort til vinduet for å se når de kommer…

Imens leiker vi med Lego og nyter siste delen av Hurtigruten- minutt for minutt. Like flott enda, og Kristian lurer stadig på når den store båten er framme.

Ha en flott dag alle sammen!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *