Siden min far er en mann som aldri kaster,  har god plass til oppbevaring av rot og skrot og gård med masse gamle hus og gjerder, har han opp gjennom årene samlet en masse fint jeg nå kan bruke. Og siden denne egenskapen tydeligvis har gått i arv, ligger det en masse flotte gamle ting rundtom hjemme. Så nå er jeg innom låven hver gang jeg er hjemom, og kommer stadig bærende på noe jeg vil ha med meg…

Det kommer ofte nye ideer, og jeg drasser med meg kasser og planker og vaskefat. Men stort sett blir det liggende en laaang stund før det blir gjort noe med.
Ikke noe unntak med hylla som nå er kommet på veggen, men siden jeg går med en liten idé om ny tv-benk måtte jeg nå få gjort den ferdig og hengt den opp.

Og når jeg nå ser hvor fint det blei med hylla, må jeg nok bare sette igang og realisere benken og *jippi*

 

Og min kjære Ole får all ære for at denne hylla endelig kom seg opp på veggen.
Så jeg håper han har litt tålmodighet igjen, til de neste prosjektene som kommer…

Gutta og jeg skal på besøk til gommo og goffa, så her blir det ski og aking i dag.
Ha en flott dag!

Warning: Undefined array key "show_about_the_author" in /customers/8/b/a/brattebakken.com/httpd.www/wp-content/themes/picolight/single.php on line 27

5 kommentarer

 1. Hei ! Elsker hylla! Hvor er knektene kjøpt? Vær så snill å svar ^.^

  • Hei.
   Seint svar, men…
   Jeg kan rett og slett ikke huske hvor jeg kjøpte knektene, men jeg vil tro de er helt enkle Biltema lignende.
   De var hvite, som jeg spraylakkerte med svart matt.
   Håper svaret er godkjent :)

 2. Hei!

  Vet dette er lenge siden men jeg lurte på om den «rødlige» fargen er naturlig, eller om dere har lakkert drivveden på noen måte?

  • Hei Mathilde.
   Rødfargen du ser på bilde er nok en god og slitt brunfarge i virkeligheten. Hylla er en gammel planke jeg ikke har gjort noe med. Så det er sol og vind og vær som har ‘beiset’ denne :)

   • Så heldig du er! Ofte blir de jo bare grå og «livløse». Må ta en tur på hytta for å se om jeg er like heldig som deg ;)