18. mai 2011 · Kommentarer er skrudd av for 17. mai · Categories: Familie, Heimen

er over, og vi er tilbake i hverdagen. Jeg tror jeg fikk med meg ett siste krampetak fra russen før jeg sovna i går kveld, med musikk på taket av bilen og noe ellevill fløyting… Men, så stille som de har vært i år, var det bare godt å høre at det fortsatt var litt futt igjen!

Vi hadde to gutter (og en mann) i heimen i år, som tok sovna ganske fort… (den eldste hadde en lite powernap på sofaen) Det tar på å feire nasjonaldag! Kristian var strålende flink og gikk med bunad fra 10-19 og klagde ikke en eneste gang! Så han fortjente virkelig alle de fire isene han spiste :)

Småmaten smakte fantastisk, og jeg fikk masse (!!) skryt av lefseklingen min! Og det var så gøy! Det gikk med ganske mye, og vi sendte til og med Birger litt hjem. Ekstra stas er det at han synes den var så god, siden jeg har bakt den på hans mor sin takke. Jeg har hatt den stående i nesten 2 år uten at den har blitt brukt, så det var vel egentlig bare på tide at jeg tok den frem. Og når jeg får sånn skryt og det gikk så greit som det gjorde (og det var faktisk veldig gøy!) ja da tror jeg nok at den blir brukt igjen, om ikke lenge :)

 

 

Og Knut var for sikkerhets skyld helt stille under hele middagen! Og det blei kommentert flere ganger, om det virkelig gikk an å bare sitte så stille og observere og ikke komme med en eneste liten lyd…

Ha en fortsatt flott uke alle sammen! En kort og fin arbeidsuke.

Warning: Undefined array key "show_about_the_author" in /customers/8/b/a/brattebakken.com/httpd.www/wp-content/themes/picolight/single.php on line 27

Comments closed.