22. juni 2010 · Kommentarer er skrudd av for 2 x 25 · Categories: Ukategorisert

Min bror Vebjørn og vår kusine Torill hadde invitert til 2×25 års fest, på Soria Moria ovenfor Eivindsplass.
En fantastisk plass, med nydelig utsikt. Vi var hele familien, 22 stk med stort og smått, og det blei en livlig fest på mange måter.

Gøy å samle alle sammen, det skjer ikke altfor ofte…
Masse nydelig god mat og masse kaker, så det kunne jo ikke slå feil.

Alle skulle vi få ett oppdrag til festen, og jeg fikk utdelt å lage barnevennlig kake:)
Jeg satte igang og googla, og fant ut at siden barna var veldig i gutte-flertall, måtte det bli en lastebil-kake.
Fredag bare det opp til Elin og igang med prosjekt lastebil. Elin, som er litt flinkere på mat og baking enn meg, tente på ideen med en gang, og lånte villig bort kjøkkenet sitt til meg. (Til tross for en litt feber-sutren Isak som gjerne ville være med, gikk det over all forventning)

Tror det var litt skummelt å spise av den, for den var nesten like hel da vi dro hjem på søndag. Heldigvis for meg, så var det noen kakeglade familiemedlemmer som tok litt hver, så jeg hadde ikke noe kake med meg hjem:)

I mangel på soveplasser, siden vi begynner å bli ganske mange, var vi så heldige å få låne bo-bilen til mannens foreldre. Den er virkelig ett hus på hjul, og et flott alternativ til hytte. Utsikten blei kanskje litt forstyrret av den, så Hallingskarvet kom ikke helt frem på rettferdig vis:)

Men en flott utsikt hadde vi likevel. Med sola som skinte på Jøkulen lørdag kveld, så hele breen stod i brann, og solnedgangen bak Skarvet. Det kan nesten ikke bli bedre:)

Så med Jøkulen i bakgrunn, og hytteutbygging på Kikut i forgrunn, ønsker jeg dere alle en flott uke:)

Warning: Undefined array key "show_about_the_author" in /customers/8/b/a/brattebakken.com/httpd.www/wp-content/themes/picolight/single.php on line 27

Comments closed.