27. april 2011 · Kommentarer er skrudd av for Babytreff og GG · Categories: Heimen, Nytelse, Venner

Denne uka var det min tur til å stå for treffet, og vi gledet oss storveis, både Knut og jeg! Vi er en kjempegjeng i barselgruppa, og jeg synes det er kjempe kjekt av helsestasjonen å sette sammen slike grupper så vi kan bli bedre kjent med jevngamle barn og deres foreldre.

Siden jeg har fått kastende over meg en *påske-forkjølelse* måtte jeg fordele forberedelsene litt. Dermed ble gulv-vasken tatt *litt* seint tirsdag kveld, og serveringen ble enkel. Pastasalat med skinke og bagetter til, med kaffe og kjeks etterpå. Borddekkingen ble så enkel som den kan, men likevel et koselig bord til gjestene.

 

 

Og etter treff, og tross all hostingen, dro jeg med meg gutta (ja, de to minste) på shopping. Det var salg, og mor var ikke vond å be… Klær til barna og mine alle første Green Gate! (ja, jeg henger litt etter. men jeg mener da at et gjennomtenkt kjøp, neppe er et dårlig kjøp!)

 

Nå roper senga, og jeg tror det er like godt. Så jeg får finne frem ullundertøy og varmeflaske, og håpe Paracet’en hjelper meg til en god natt… Håper dere alle har en strålende uke. Tenk det er snart helg igjen!

Warning: Undefined array key "show_about_the_author" in /customers/8/b/a/brattebakken.com/httpd.www/wp-content/themes/picolight/single.php on line 27

Comments closed.