25. oktober 2010 · Kommentarer er skrudd av for Besøk og bursdag · Categories: Familie, Knut, Kristian

Det har skjedd mye her i Brattebakken de siste to ukene… Mor rekker nesten ikke henge med i svingene, og tida går virkelig fra oss!

For to helger siden var verdens søteste Anne på besøk. Endelig!! Jeg fikk virkelig slappe av, siden Anne er akkurat som en god gammeldags  husmorvikar :) En strålende venn å ha på besøk, siden ho ordner med alt jeg ikke rekker… Laga mat med Kristian, bysse Knut til han sovna og var super koselig selskap!! Virkelig trist at ho er så langt unna. Kunne trengt at ho var her litt oftere :)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Storebror Kristian har fylt 3 år, og er plutselig veldig stor gutt! Noe han er veldig stolt av. Og når vi feira bursdag med familien, styrte han hele showet. Alle pakkene blei pakka opp i en fei, og vi har nå hele stuegulvet fullt av anleggsmaskiner, traktorer og lastebiler :) Ønskelista besto nemlig av: hjullaster og gravemaskin med skuffe ;)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Og en veldig stolt barnehage-gutt kom hjem med kjempefin krone og ett stort smil etter en flott feiring i barnehagen :) Og hjemme ventet enda mere pakker og enda litt kake… Så nå er mor og far egentlig bare glad for at bursdagsfeiring er over for denne gang, og at hverdagen er tilbake :)

Morsomt å se hva han lager med *PlayDough*. Han lager de flotteste biler, båter og fly. Og neste dag er akkurat de samme *klumpene* en masse forskjellige dyr :) Kjekt å se at fantasien og kreativiteten er i orden ;)

Warning: Undefined array key "show_about_the_author" in /customers/8/b/a/brattebakken.com/httpd.www/wp-content/themes/picolight/single.php on line 27

Comments closed.