19. januar 2010 · Kommentarer er skrudd av for Bestemme selv · Categories: Ukategorisert

Her i heimen har vi nå en toåring som veldig gjerne vil bestemme alt selv. I veldig mange tilfeller er det helt greit at han bestemmer, men så er det noen ganger at mamma gjerne vil bestemme fortsatt vil bestemme.

Om han vil ha pølse eller banan til middag, ha strømpebukse eller ikke og når han skal sove på kvelden. Det pleier som regel å ende med kompromiss, hvor vi får det litt som vi vil begge to.

Nå har han bestemt seg for at han ikke skal sove på dagen. Det har gått veldig fint til nå, og det ser ut til at vi er ferdige med å sove på dagen. Det som da blir utfordringen er ettermiddagen. 

Når vi kommer hjem fra barnehagen, og han er så sliten så sliten… Da er det nesten ikke tid til å vente på hverken pølse eller banan, og han viser en veldig sterk vilje tross sin lille kropp. Det som er godt med at han ikke sover på dagen, er at natta starter halv 8 når jeg legger han. Og jeg slipper høre på ‘Bjørnen sover’ fra senga hans halv 10…

Da er det godt å ha med seg både ‘Hoppsi Deisi’ og ‘Ninky Nonk’ i senga. Og det tar ikke mange minutter før han er helt i drømmeland, og sover hele natta gjennom:)

 

Warning: Undefined array key "show_about_the_author" in /customers/8/b/a/brattebakken.com/httpd.www/wp-content/themes/picolight/single.php on line 27

Comments closed.