30. juni 2011 · Kommentarer er skrudd av for Bryllup og kappleik · Categories: Fjellet, Venner

Den siste uka har vært full av flotte opplevelser og store utfordringer. En travel uke for mor, som innebar en hel del barnevakt… Vi var så utrolig heldige å få være med på den store dagen til et vennepar på lørdag. Ett nydelig bryllup med mange flotte venner og en flott (og ikke minst sporty!) familie. Kjenner det på kroppen i flere dager etterpå, men er det ikke slik det skal være etter en vellykket bryllupsfest??

 

 

Bruden var nydelig, med flott kjole og fint oppsatt hår. Og med litt lettere stivt blikk opp kirkegulvet, var det ikke mange hun kunne kikke på uten at tårene presset på. Fremme ved alteret var en nervøs og anspent brudgom, som ble rørt over sin flotte kone og var veldig stolt da hun kom gående mot han.

Et strålende bryllup med ett brudepar som smilte og smugtitta på hverandre hele tiden og virkelig utstrålte den lykken en nygift ektepar skal!  Tusen takk for at jeg fikk være med å feire dagen med dere! Den lever jeg på lenge!

 

Tirsdag bar det i vei til Seljord og årets Landkappleik. Spennende å delta, andre gang for min del, og en hel del nerver siden jeg nå er litt ute av trening.  Litt spenning på veien, da den veien jeg hadde tenkt å kjøre var stengt og vegvesenet ikke hadde noen info om dette hverken pr tlf eller nett… Men da blei jeg litt turist i eget land istedet, og fikk meg en nydelig tur over Gaustatoppen og til Tuddal. Nesten så det minner om månelandskap, da alt bare er stein og stein og stein! En og annen sau og turistbuss, men stort sett stein.

Og en fantastisk utsikt som møter en på vei ned mot Tuddal. Det kan vel ikke bli *Mere Fjell* enn dette:

 

Resultatene er enda ikke lagt ut, så spenningen holdes til litt etter kl 18 i kveld… Og spenning, det er det. For dette har jeg ikke gjort nok, og dermed helt ute av trening. Så spørs om jeg ikke må oppgradere syngingen min kommende år for å stille sterkere på neste års tevling…

Så kryss fingrene med meg, og håp at poengsummen er høy nok til at jeg rykker opp ett hakk til neste år!

Warning: Undefined array key "show_about_the_author" in /customers/8/b/a/brattebakken.com/httpd.www/wp-content/themes/picolight/single.php on line 27

Comments closed.