16. oktober 2011 · Kommentarer er skrudd av for Bursdagshelg · Categories: Familie, Kristian

Hipp hipp hurra for Oldemor i Kristiansand som i dag fyller 82 år!

Ikke bare oldemor som blir feiret denne helga. Det nærmer seg med stormskritt til onsdag, og den store dagen for storebror.
Denne helga var satt av til familiefeiring i stor stil, og forventningene var store lørdagsmorgen. Allerede ved frokostbordet halv ni lurte Kristian på når alle ‘kundene’ kom? *ler*
Kan tenke meg dagen var lang, siden det ikke kom noen før kl 16…
Til gjengjeld kom de alle-mann-alle, og huset var fullt!
En strålende fornøyd bursdagsgutt regjerte som bare en (snart) fireåring kan, og energinivået var i takt med inntaket av kake og brus.

Når alle pakker kommer på en gang, kan jo enhver bli litt overveldet. Dermed var et par pakker som ble spart til nivået hadde sunket noen hakk… Begeistringen var ikke mindre av den grunn, og bursdagsgutten gjorde store øyne da hans helt egen spill-telefon ble pakket opp!

 

Nå er det stille i heimen, og mor får en liten pustepause. Selve dagen blir feiret med gutteselskap! Første barneselskapet, og mor er litt spent.
Ønsker dere alle en flott uke! Det skal hvertfall vi ha!

Warning: Undefined array key "show_about_the_author" in /customers/8/b/a/brattebakken.com/httpd.www/wp-content/themes/picolight/single.php on line 27

Comments closed.