22. desember 2011 · Kommentarer er skrudd av for Dagen før dagen-før · Categories: Heimen, Knut, Kristian

Bittelillejulaften, og forberedelsene er i full gang. Jeg kjenner litt på nervene at det nærmer seg nå, og stresser litt med alt jeg har drøyd til sist…
Jeg blir nok ferdig med det jeg skal, slik at jeg kan feire jul helt avslappet (og bestå eksamen med glans *knis* ) men det er likevel noe med disse aller siste dagene. Det er slik hvert år, og kommer sikkert alltid til å være sånn. Om ikke alltid, så hvertfall lenge. Helt jeg har fått ordentlige og gode rutiner på forberedelsene!

Alle småkakene er klare, maten er klar, huset er nogenlunde, treet står til tining og senger er redd opp og klare for besøk.
Hmm, hva har jeg glemt?? Dette hørtes da altfor klart ut…

 

 

Her har vi hatt siste juleverksted i år, og Kristian har trilla marsipankuler og dyppa i sjokolade. Og gjett om det er en som gleder seg til jul, når han kan spise de!

 

Også er det en heldig nabogutt som har fått med seg en hel pose med overraskelser, til seg selv om familien sin. Dagmammagutten har nemlig og hatt juleverksted, og laga overraskelser til mamma og pappa og besteforeldre.

Jammen ikke lett med alle disse hemmelighetene denne tida…
Ha en strålende dagen før dagen

Warning: Undefined array key "show_about_the_author" in /customers/8/b/a/brattebakken.com/httpd.www/wp-content/themes/picolight/single.php on line 27

Comments closed.