17. juli 2010 · Kommentarer er skrudd av for En aldri så liten… · Categories: Ferie, Gravid, Kristian

oppdatering fra Brattebakken:)

Er vel på høy tid egentlig… Men med alt som skjer og kroppen i stadig forandring, blir tiden gjerne brukt på andre ting. Nå for tiden kjennes jeg mest ut som en zombie om jeg ikke får ett par timer søvn på formiddagen, og klarer å bevege meg mindre og mindre rundt uten at jeg kjenner det på kveldstid når jeg har lagt meg.
Nå skal jeg vel egentlig ikke klage så veldig, siden det bare er to mnd igjen, men nå merker jeg at dette begynner å bli tungt og kunne egentlig snart tenke meg å bli ferdig…
Og bare få dager etter fødselen, kommer jeg helt sikkert til å motsi meg selv igjen, og savne magen og alle sparkene og dultene jeg nå egentlig bare prøver å dytte unna… :)

Men selv om mor er sliten, og far jobber sommersesong (les: lange lange dager i lastebilen), prøver vi da å være litt sosiale og få med oss litt nå på sommeren.

Vi har vært i barnedåp til herlige Amanda og Benedikte, sammen med en masse kjente og ukjente.
En trivelig hel i Hemsedal, på en stor hytte med god plass for både store og små. Kristian kosa seg med flere leike kamerater (to jenter som skulle være lege, så han blei delegert til å være sykepleier) og mor og far kosa seg med god mat og gode venner.

Kristian var så snill med begge jentene, så jeg tror nok han blir en flott storebror. Her er han i sofaen med Amanda, og jeg med Benedikte på armen. Kos å få nyte litt baby igjen, og jeg merket at jeg gleder meg veldig til lillebror kommer så vi får hilse på han.

 Vi fikk oss en fin gåtur på lørdagen, og turen gikk til Skarsnuten. Et utrolig tøft hotell i Hemsedal, som var veldig sommerstengt. Nesten rart at det går an å drive et sted slik, med overskudd og ha åpent bare halve året… Men så er det vel og *smekkfullt* da det først er åpent :)

Vi har og vært i Bjørneparken og kosa oss en dag. Kjekt å se at lille Flå har en del turister, og at Bjørneparken ser ut til å gå greit. (Verre ser det ut til for kjøpesenteret… Men kjekt for oss som er på handletur, når det er gode tilbud hele tida)

Bjørnene så ut til å storkose seg i varmen, og bada til og med litt for oss skuelystne som hang rundt gjerde og ville hilse på.

 
Og de minste bjørneungene, som er rundt 4 mnd gamle, var veldig lekne og gøye å se på. De hoppa rundt etter hverandre, og *slåss* stadig vekk. Tusla bort til mamma og tok ett bad og fikk litt kos, så var de igang igjen.

Så vi hadde en strålende dag i Bjørneparken, og kan virkelig anbefale en tur innom til alle som enda ikke har vært der. I sommer spiller de jo også *Hakkebakkeskogen*, noe som er veldig pop blant de unge. Men siden vi ikke har lest noe med dyra i Hakkebakkeskogen, valgte vi å ikke se på skuespillet. Regner med at det blir verre til neste år, så da må vi vel ned igjen en tur til :)

Nå gleder vi oss til pappa skal ha ferie snart, og til en uke på Sørlandet med alt som hører til.
Fiskebrygga, bystranda, Dyreparken, Sørlandsparken, Markens, Nupen… Ja, jeg kunne fortsatt og fortsatt.
Selvfølgelig innom Oldemor en tur, og kanskje får vi til en badetur til Helleviga og :)

Nå skal mor kose seg hjemme aleine en kveld, mens far er på utekonsert.
Litt misunnelig egentlig, men regner med at siden jeg har en bedre start på dagen i morra enn han, er jeg nok ikke så veldig misunnelig likevel :)

Ha en fortsatt flott sommerhelg alle sammen :)

Warning: Undefined array key "show_about_the_author" in /customers/8/b/a/brattebakken.com/httpd.www/wp-content/themes/picolight/single.php on line 27

Comments closed.