28. juli 2010 · Kommentarer er skrudd av for Ferie og finvær · Categories: Familie, Ferie

Nå er dagen kommet for avreise. Vi skal på ferie! Og det beste av alt, pappa skal være med!! ;-)
Etter å ha vært hjemme med Kristian en uke, er det godt å vite at pappa skal være med oss de neste to ukene! Skal bli utrolig deilig med late dager på Sørlandet, på hytta til min onkel og tante. Dette er den samme hytta som mormor og morfar hadde da jeg var liten, (ja, jeg veit de har brent den gamle og satt opp en helt ny. Men den står på akkurat samme stedet, og er for meg fortsatt gode gamle Lauvås) og her har jeg nok noen av mine beste ferieminner fra.
Min mor var der for bare noen få uker siden, og hadde lest i gamle hyttebøker. Og der fant ho den sommeren hvor min bror og jeg var med mamma på ferie på Lauvås, og vi bada hele dagen. Husker hvordan ho måtte jage oss opp for å spise, og måtte virkelig jobbe for å holde oss inne i hytta litt etter amt. Og snudde ho ryggen til, ja da var vi på vei ned i vannet igjen:)

Jeg gleder meg masse til å se om jeg finner igjen den lille stien ned til vannet, og om Kristian kommer til å kose seg like mye på hytta som jeg gjorde da jeg var liten… :)

Håper på en tur til Dyreparken en dag, og tenker vi tar det over helga, da er nemlig fellesferien over og det er kanskje bittelitt mindre folk;-)
Ellers har vi vel ingen planer, utenom å ta dagene etterhvert og la været styre litt hvor og hva vil gjør.

Den siste uka her hjemme har vi hatt mye forskjellig vær. Alt fra strålende varmt og kjempeflott, til sommerens kaldeste natt med nesten minusgrader!

Men siden det er sommer, og sola har varmet veldig midt på dagen, har vi måttet ta frem sprederen. Dette var noe Kristian syntes var kjempegøy, og jeg måtte til slutt skru av vannet for han begynte å bli ganske kald…
Ikke fullt så gøy for han som storkosa seg, men med store lovnader om at vi skulle gjøre det snart igjen gikk det til slutt greit å få han med inn.

Ha en fortsatt flott uke alle sammen!
Vi skal hvertfall kose oss ;-)

Warning: Undefined array key "show_about_the_author" in /customers/8/b/a/brattebakken.com/httpd.www/wp-content/themes/picolight/single.php on line 27

Comments closed.