11. april 2010 · Kommentarer er skrudd av for Fjelltur · Categories: Familie, Fjellet, Kristian

En etterlengta fjelltur, fikk vi endelig til i helga. Det var meldt strålende vær og masse sol, så vi *nesten* bråbestemte oss for å ta en tur til fjells. Kom inn fredag ettermiddag, og med litt vind gik vi heller inn i hytta for å fyre. Ikke lett å få varme i en hytte som kun er varma av sola (og kjølt ned igjen på natta, med opptil 14 minusgrader) med rå bjørkeved… Vi klarte såvidt å passere 20 grader før vi la oss, og våkna til 14 på lørdagsmorgen:) 

Men da var sola allerede høyt på himmelen, fjellufta slår oss ut stadig vekk, så da var det bare å hive i seg litt frokost og ut i finværet. Bygde snøborg, aka, kjørte litt scooter og kosa oss. Fikk besøk utpå ettermiddagen, som blei til middag. Herlige elgkaker i fløtesaus med båtpoteter og sopp & løk.


Like kjedelig hver gang vi må dra, og ønsker oss opp igjen så fort vi bare kan:) Så nå håper vi været (og føret!!) holder seg til neste helg, så kanskje blir det en tur til:) 

Warning: Undefined array key "show_about_the_author" in /customers/8/b/a/brattebakken.com/httpd.www/wp-content/themes/picolight/single.php on line 27

Comments closed.