24. januar 2010 · Kommentarer er skrudd av for Fult hus og kaos · Categories: Familie, Heimen, Kristian

Når man er vant til å være 2 store og 1 liten, blir det fort kaos når det kommer 1 stor og 2 mellomstore og invaderer hus og heim… Kombinert med jobb både fredag og lørdag, blir det fort litt kaos for meg. Jeg får ikke satt meg ned og roa meg, sånn som jeg ofte trenger etter to dager på jobb. Ikke at det denne uka har vært mere folk enn vanlig innom på jobb, men vi har vært litt færre av oss ansatte. Og da blir det litt ekstra på vi som er der…

Da er det godt å ha besøk av noen som står midt i kakebaking når jeg kommer hjem fra jobb lørdag ettermiddag. Og som står for all middagslagingen. Og som rydder på kjøkkenet og inn i maskinen når alle er ferdig med å spise. Så egentlig kan jeg vel ikke klage på å ha besøk!! Er ikke hver dag jeg blir varta opp med verdens beste ostekake, og middag, når jeg er vertinne!! :)

Godt også er det å ha ett barn som i utgangspunktet er veldig rolig og stille. Selv nå, når han har slutta å sove på dagen. Og kino hjemme i stua er vel heller ikke kjedelig, så det blir noen stunder på gulvet med Tøfferud på storskjerm:) 

Og når vi har vært på aketur, ned til stasjonen for å se om det var noen tog der, er det godt å komme inn og finne frem litt godt å spise og drikke. Hvertfall noe varmt, så vi får igjen varmen etter en god time ute på akebrett!!

Så nå blir det bare kos resten av søndagen, og lade ordentlig opp til ny arbeidsuke! 

Masse sofakos, god middag og en film i kveld! 

Warning: Undefined array key "show_about_the_author" in /customers/8/b/a/brattebakken.com/httpd.www/wp-content/themes/picolight/single.php on line 27

Comments closed.