30. juni 2010 · Kommentarer er skrudd av for Helg og fjelltur · Categories: Familie, Fjellet

Tradisjonen tro, dro vi til fjells  i St. Hans helga. Blei ikke like mye fisking og båt for min del i år, siden vi hadde med oss Kristian og jeg var sliten nok etter å ha gått inn til hytta.
Men vi fikk da noen rolige dager, hvor far fikk fiska og mor fikk slappa av. Kristian koser seg på fjellet og sover godt, og måtte til og med ha seg en liten blund på formiddagen. Kanskje han har arvet sovehjertet til far??
Blei lite med fisk, siden det ikke var hverken vak eller bitt. Godt vi hadde med back-up middag:)

En nydelig måne dukket opp både fredag og lørdag, og mannen klarte ikke la være å prøve og fange de fine fargene på apparatet. Dette er ikke så veldig langt unna, men tror nok månen var enda mere orange…

Søndag fikk far i huset kastet over seg en omgangssjuke, som nok tok han litt på senga. Så avslutningen blei ikke helt som vi hadde håpa på. Kristian og jeg gikk i forveien og blei møtt av tante på veien. Da fikk jeg litt hjelp over elva, da jeg igrunnen hadde nok med meg selv og sekken min…

Gommo var snill bærehjelp da vi gikk inn på fredagen.

En flott helg på hytta, men tror nok det blir med denne turen i sommer. Kjente det ikke var det beste jeg har gjort for bekkenet den siste tiden. Og med varmen kommer som oftest litt vann i kroppen, så med stor mage, bekkenløsning og vann i beina tror jeg det blir vinter før jeg kommer meg inn igjen.
Men regner med at mannen vil inn ett par turer for å fiske i løpet av sommeren, så får jeg heller bli igjen på den gamle hytta og kanskje ta meg en dukkert:)

Nå er det duket for kaffeselskap i Brattebakken, og på menyen står Pavlovakake. Så gjenstår det å se om det blir suksess…
Jeg er nemlig ingen supermann på kjøkkenet, så jeg er stolt bare jeg har klart å lage den. Så får den smake som den vil:)

Ha en flott kveld videre alle sammen:)

Warning: Undefined array key "show_about_the_author" in /customers/8/b/a/brattebakken.com/httpd.www/wp-content/themes/picolight/single.php on line 27

Comments closed.