06. februar 2010 · Kommentarer er skrudd av for Helgekos · Categories: Familie, Heimen, Kristian

Denne helga er mannen på julebordtur til Polen, og nyter livet på fint hotell med god mat og masse gode arbeidskolleger. Imens, så er Kristian og jeg aleine hjemme og har bare kos og moro! 

Sover lenge, lang god frokost, ut på tur i det fine vinterværet og møte gode venner etterpå! Dette blir nok en strålende helg, også gleder vi oss til tirsdag når familien blir komplett igjen:)

Er noe med å være hjemme aleine og ha bare kos, men det er allikevel best når vi er alle sammen…

Denne uka har gått mye med til omgangssjuke her i huset, noe som Kristian begynte på forrige uke. Så egentlig er det godt å ha en rolig helg uten for mange planer, så vi får kommet oss litt ovenpå igjen og samla litt energi.  Så nå håper jeg vi får lada opp og er klar for en ny uke med masse energi og fulle batteri:)

Fikk forresten nytt objektiv og kamerastativ til bursdagen min, så må vel få prøvd det og etterhvert. Tenkte på å ta en tur ut i løpet av helga og teste ut litt. Så kanskje jeg legger ut noen bilder etterhvert:)

Ønsker alle en god helg, med masse kos og god mat og gode venner:)

Warning: Undefined array key "show_about_the_author" in /customers/8/b/a/brattebakken.com/httpd.www/wp-content/themes/picolight/single.php on line 27

Comments closed.