16. november 2011 · Kommentarer er skrudd av for Her er fela · Categories: Ukategorisert

Hver tirsdag i høst har Knut og jeg fulgt Kristian på Basken. Hva som egentlig skjer på Basken er litt uvisst (en mor hadde fått beskjed av sin 4-åring at det var hemmelig) så denne infoen er hentet fra nettsiden til kulturskolen: Formålet med Basken er å gje deltakarane ei innføring i og kjennskap til lokal tradisjon. Dette omfattar musikk, song, dans, dialekt, mat, drakt, dekorasjon, reiskap, historie og segner.

Da vi fikk med lapp hjem tidligere i høst om at alle barna skulle ha med seg en skoeske uka etter, blei jeg enda mer nysgjerrig. Jeg har spurt og gravd flere ganger, og hver gang fått svaret: «Vi har laga fele»
Javel tenkte jeg, dette blir spennende…

Denne uka fikk vi endelig se denne berømte fela! En veldig stolt gjeng kom (litt roligere enn vanlig) ut fra Basken med hver sin helt unike fele! De var pynta i flotte farger og masse flott mønster. Kristian hadde til og med tegna med to sølv!

 

 

Når det nærmer seg jul er det baking på planen. Gleder meg til å komme på smaking av julebaksten fra Basken!

Warning: Undefined array key "show_about_the_author" in /customers/8/b/a/brattebakken.com/httpd.www/wp-content/themes/picolight/single.php on line 27

Comments closed.