20. januar 2010 · Kommentarer er skrudd av for Hjemme aleine · Categories: Familie, Kristian

Siden jeg jobber deltid for tiden, har jeg to faste fridager i uka. Utrolig deilig å ha litt fri, så kan vi skru av vekkerklokka og våkne når vi er klar. Spise lang og god frokost, og velge etterhvert om vi skal kjøre til barnehagen eller ikke. Og siden barnehagen er super poppis om dagen, så blei det det idag. Det betyr at mor har en hel dag, helt for seg selv!!

Jeg burde nok egentlig vært flink og disponert denne dagen på best mulig, så jeg hadde fått unna alt jeg trenger å gjøre. Men jeg har en tendens til å havne på sofaen under pleddet med dataen på fanget, straks jeg har ledig tid. Så da utsetter jeg det jeg burde gjort i dag til i morgen, siden jeg har fri da og:)

Legger ved noen bilder fra fjøsstellet hos mor og far i helga som var. Heldigvis var ikke Kristian det minste nervøs eller redd for sauene, og var veldig tøff og skulle gjøre alt som mamma gjorde!!

Warning: Undefined array key "show_about_the_author" in /customers/8/b/a/brattebakken.com/httpd.www/wp-content/themes/picolight/single.php on line 27

Comments closed.