11. oktober 2010 · Kommentarer er skrudd av for Høsten er her · Categories: Fjellet, Knut

Med alle sine farger og flotte soldager. Enda varmer den godt, som om sommeren ikke helt er klar for å slippe taket. Deilig å kunne ha døra på gløtt og kjenne den friske gode høstlufta!!
Selv om vi på morgenen blir minna på at vinteren er i anmarsj… Skrape is (evt starte bilen litt før man skal dra) og kjøre pent til barnehagen, for det er glatt på veien (og vinterdekka fremdeles ligger fint plassert i boden)
Jeg har blitt lova vinterdekk på bilen en av de nærmeste dagene, og ledningen til motorvarmeren blir å ta i bruk!

Tiden her hjemme går så altfor fort, og lillebror Knut er allerede blitt 1 mnd stor.
Vi storkoser oss, og blir bedre kjent for hver dag som går. Han vokser seg stor og sterk, og begynner allerede å vise at han er helt anderledes enn storebror. Kanskje vi denne gangen har en som viser litt egen vilje før han er halvannet år?? ;-)

For storebror Kristian har nok dette vært en veldig omvelting i huset. Han er veldig snill med Knut, og veldig opptatt av at han har alt han trenger, og sier høyt ifra når Knut er sulten eller Knut er sinna ;-)
Men, jeg merker og at han blir mere trassig av at ikke ting er slik de var før.
Mamma, altså gommo, smiler litt av reaksjonen hans, da den er veldig lik den jeg hadde da jeg blei storesøster. Han må veldig på do hver gang jeg ammer, eller skal absolutt sitte i fanget mitt mens Knut får mat, og Knut får HVERTFALL ikke lov til å låne stellebordet hans ;-)

Så, selv om jeg synes det er litt slitsomt til tider, må jeg egentlig bare le litt av han:)
Han er nå bare søt og god ;-)

Ønsker dere alle en fortsatt flott høstuke, med like flott vær som i dag ;-)

Og må virkelig innrømme at jeg ikke liker dette bildeopplastingssystemet de har begynt med!!

Warning: Undefined array key "show_about_the_author" in /customers/8/b/a/brattebakken.com/httpd.www/wp-content/themes/picolight/single.php on line 27

Comments closed.