10. august 2010 · Kommentarer er skrudd av for Hytta… · Categories: Familie, Ferie

som vi har fått låne av onkel og tante ligger nesten en time nord for Kristiansand. Det er hytta som mormor og morfar bygde da mamma var liten, og vi har har nok like mange gode minner derfra både ho og jeg.
Etter at morfar døde, fikk tante kjøpe hytta, og de har (etter litt om og men på veien) brent ned den gamle, og satt opp en helt ny og flott på akkurat samme plassen.
Hytta har beholdt en stor del av den opprinnelige formen, med ett lite tilbygg ned mot vannet, så jeg får virkelig fortsatt følelsen av å komme til den gode gamle *Lauvås* :)

 
Her har de hogd skogen i skråningen ned mot vannet, slik at utsikten kommer til rette igjen! Litt rydding gjenstår, men nå ser vi igjen hele vannet, og ikke bare tett i tett med trær :)

 

Litt inneaktiviteter måtte vi jo ha med oss, og dvd-spiller til bilen var virkelig en investering!!
Ikke en eneste lyd kom det fra baksetet de 8 (!!) timene hjemturen tok! Bortsett fra når filmen var ferdig, og jeg måtte hjelpe og sette den på på nytt :)
For det var bare «Thomas toget»  som skulle spilles, hele turen ;-)
Så den kommer til å bli henta frem ved hver en langtur vi skal på! Og siden vi kjøpte med hodetelefoner, blir vi heller ikke forstyrra av lyden fra *baksete-kinoen*

Warning: Undefined array key "show_about_the_author" in /customers/8/b/a/brattebakken.com/httpd.www/wp-content/themes/picolight/single.php on line 27

Comments closed.