01. mai 2011 · Kommentarer er skrudd av for Innekos og vårvær · Categories: Ukategorisert

Helt utslått av halsbetennelse og penicillinkur, holder jeg meg stort sett inne og hoster. Dette er litt slitsomt kjenner jeg, og merker at nattevåk ikke er helt kjekt. Får meg til å kjenne hvor heldig jeg er som har en sønn som sover hele natta gjennom! Men, heldig som jeg var, som holdt sofaen på fredag, fikk jeg jo med meg store deler av det kongelige bryllupet! Så litt følte jeg at jeg fikk igjen for innedagen min…

 

Tara Smak, nytt matblad! Masse fine bilder, og masse fristelser. Kjekt for meg at det nærmer seg sommer, med verandakos og seine utekvelder. 

Ute har våren virkelig kommet for fullt, og det er nesten sommerfølelse når vi setter opp verandadøra til frokost og den står oppe til langt på kveld! Deilig er det at det er så varmt og fint, og flott for ungene og ha en stor og romslig veranda som vi virkelig får brukt. Bare å ta på tøfler, så springer vi ut og inn som vi vil.  Så nå tar vi på oss solkrem og caps, og nyter våren ute!

Malejobben er straks ferdig, og bilder kommer snart.

Håper dere har en strålende helg alle!

Warning: Undefined array key "show_about_the_author" in /customers/8/b/a/brattebakken.com/httpd.www/wp-content/themes/picolight/single.php on line 27

Comments closed.