27. november 2010 · Kommentarer er skrudd av for Lørdagskos · Categories: Familie, Heimen

Vi er *barnevakt* denne helga, og har Kristian sin fetter Simen på besøk, og gutta har kosa seg masse. De har bygd Lego, kjørt *racerbil* og spilt piano. De er veldig gode venner i ene øyeblikket, og ikke fullt så gode venner det neste :) Og når Knut samtidig med dette bestemmer seg for å ha *sovenekt*, har dette ikke vært en kjedelig dag i Brattebakken :) Været har siste uka vært stort sett under 12 minusgrader, så blir lite vi er ute, noe som merkes på de minste. Knut sover ikke så godt inne og Kristian får ikke brukt like mye energi. Håper på en snartur ut i morra, da vi har ett flott tre på verandaen som vi skal sette lys i :)

Og siden jeg  har lengta etter pynting i ukesvis, klarte jeg på fredag ikke å holde meg lenger… Så da kom det opp lys i vinduene, lilla løper på bordet og adventsstaken klar til og tennes. Og jammen kom det ikke frem ett par nisser og :)

Warning: Undefined array key "show_about_the_author" in /customers/8/b/a/brattebakken.com/httpd.www/wp-content/themes/picolight/single.php on line 27

Comments closed.