21. april 2010 · Kommentarer er skrudd av for Ny uke, nye muligheter… · Categories: Familie, Gravid, Kristian

Etter en litt strevsom forrige uke, med mye feber på Kristian og en ørliten bihulebetennelse på meg, var det godt å ta helg og slappe av masse. Mannen i heimen har så smått begynt på sommertider på jobb, og det merkes. Så forrige uke var vi *sjuklingene* en del aleine hjemme, noe som er dobbelt slitsomt når man er syk selv (og gravid!) Men det gikk seg da til, og optimismen var stor da vi startet på ny uke, som viste seg mye bedre enn forrige:)

Tirsdag var det klart for Drammenstur, med ultralyd på sykehuset. Kristian *parkerte* vi hos tante på Hokksund hos tante. Det var nok like kjekt for begge to tror jeg, så ho var ikke vond å be om barnevakthjelp:)

Alt var bare bra med lille bebis på ultralyd, og det var godt. Blei flytta litt på, så ny termin er nå 12. september:)

Og selv jeg, med mitt relativt utrente øye i ultralydsammenheng, klarte ikke å unngå å se den lille tuten som absolutt ikke hørte med til lårbeinet som jordmor målte… Så vi går en spennende sommer i møte i Brattebakken:)

På vei hjem i bilen, får vi hele middagen til tante utover klær og bilsete av en syk liten herremann. Tapper som han er, så smiler han like godt midt oppi alt:)


Så i dag tilbringer vi dagen hjemme på sofaen, i hver vår kant. Han har en tendens til å stå opp litt tidlig når han ikke er i form, og kom i dag tuslende før klokka var slått 6!! 

Også krysser vi fingrene for at dette er forbigående, så vi kan i barnehagen igjen snart:)

Ha en fortsatt flott uke alle sammen:)

Warning: Undefined array key "show_about_the_author" in /customers/8/b/a/brattebakken.com/httpd.www/wp-content/themes/picolight/single.php on line 27

Comments closed.