30. januar 2010 · Kommentarer er skrudd av for Omgangssjuke og helg · Categories: Heimen, Kristian

Endelig helg…

Etter en litt strevsom slutt på uka, med en liten tass som ordentlig fikk omgangssjuken, er det godt å ha helg og bare slappe av!

Begynte natt til torsdag, heldigvis hadde jeg fri så vi kunne bare være hjemme å kose oss. Utover dagen blei han bare kjipere og kjipere, og sovna i fanget mitt på sofaen før klokka var 17.30… Da hadde jeg målt 39 i feber! Litt uvant å ha noen sovende i fanget igjen, og litt anderledes med en stor 2-åring enn en liten baby:)

Hadde kosedag hjemme med pappa på fredag, og formen blei alt annet enn bedre. Så når mor kom hjem fra jobb klokka 17, gikk vi skytteltrafikk mellom badet og stua:) 

Har heldigvis hatt en god natt med masse søvn, og starten på dagen i dag ser helt anderledes ut enn i går. Så dette lover godt for å bli en fortreffelig helg!

Håper bare vi holder oss unna denne sjuka, både mannen og jeg! Er det noe jeg ikke liker, så er det akkurat omgangssjuka!!

Kanskje kan vi ut på ski igjen og en liten tur?? Nå som vi ligger i hardtrening til å finne den nye Northug:)


Warning: Undefined array key "show_about_the_author" in /customers/8/b/a/brattebakken.com/httpd.www/wp-content/themes/picolight/single.php on line 27

Comments closed.