31. mars 2010 · Kommentarer er skrudd av for Påskeferie · Categories: Familie, Ferie, Fjellet

Ferien startet med helt tett nese og tjukk hals etter en fortreffelig hyttetur med jentene palmehelga… Ikke helt den starten jeg ønsket meg, men fint lite jeg får gjort noe med nå.

Ute har det i natt snødd og snødd og snødd, og våknet til full julestemning i dag tidlig:) Passet meg egentlig like dårlig som å bli sjuk, men like like jeg får gjort noe med:)


Så da pakket vi sekken og dro opp til gommo og goffa på fjellet, og her var det alt annet enn vanlig trafikk og liv. Det har seg jo slik at Geilo i påska, har en tendens til å fylles over av folk som ikke er der til vanlig, og dette preger bygda. Så på dagens nullføre med glatte veier og snø i lufta (med minst like mye snø i vente den neste natta) var jeg veldig gla jeg bare kom meg ut av rundkjøringa og kunne sette kursen mot stillheten:)


Så nå håper jeg på litt mindre vind og litt mindre nedbør, så kanskje vi får oss en skitur eller to når det først er påske:)


Fortsatt god ferie til dere alle, og masse masse GOD PÅSKE:)


Dette er påske-egga som kom hjem fra barnehagen i 2010:)
Warning: Undefined array key "show_about_the_author" in /customers/8/b/a/brattebakken.com/httpd.www/wp-content/themes/picolight/single.php on line 27

Comments closed.