22. april 2011 · Kommentarer er skrudd av for Påskekos · Categories: Familie, Ferie, Fjellet, Knut, Kristian

Vi har jo som skrevet i forrige innlegg vært på ferie på fjellet, og hatt noen aldeles nydelige dager. Vi har storkost oss, både store og små, og både ute og inne. Været har vært strålende, noe som var veldig bra for oss og ikke fullt så bra for snøen… Bare på de dagene vi var borte, var det mye snø som var borte. Og vi var glade vi ikke blei en dag lenger, for da hadde vi nok fått problemer med å komme hjem…

Vi var ute hele tirsdagen, med skitur, snøborg-kos og grilling. Bålpanna var virkelig kjekk! Og den blei brukt flere ganger, både til grillmat og kaffikoking. Tror nok ikke kokekaffe blir min greie, men kjekt å ha prøvd. Kanskje på tide når man nærmer seg 30 (ja, jeg gjør jo faktisk det…)

 

 

 

 

Vi var på fottur opp til natten bak hytta, og da vi kikka nedover mot bygda, var det ikke mye som minna om påske… Jammen litt kontrast å gå fra skitur og snøborg til hagerydding og raking. 

 

En kjempetur i påskefjellet, med litt mindre snø enn hva vanlig er. Men så er det jo ganske seint i sesongen og, så det er kanskje ikke så rart. Vi håper å kunne få flere påsketurer til fjells! Fortsatt god påske til dere alle!  

Warning: Undefined array key "show_about_the_author" in /customers/8/b/a/brattebakken.com/httpd.www/wp-content/themes/picolight/single.php on line 27

Comments closed.