27. mai 2010 · Kommentarer er skrudd av for Photoshop · Categories: Ukategorisert

Jeg prøver meg på forskjellig fotoredigering på bildene mine, og har til nå stort sett brukt Picasa
Dette er ett gratisprogram som er veldig enkelt å bruke, og gir deg enkle muligheter til redigering.

Nå har jeg derimot fått litt ånden over meg, sykemeldt som jeg er og trenger noe å fylle dagene med, så jeg har fått tak i både PhotoScape og Photoshop.
PhotoScape er også ett gratisprogram, som gir masse muligheter i redigering.

På mandag, 2. pinsedag, var vi nede på verkstedet og jobba litt på bilene. Mannen mente det var på tide å legge om dekk på den *arbeids*bilen, og vi skulle prøve å finne ut hva som er i veien med ene baklyset på Audi’en.

Og som seg hør og bør, er det mye rart der nede på verkstedet, noe Kristian var strålende fornøyd med. Så han sprang rundt og kikka mye på alt som var rundtom, og når tante kom innom for å hilse på måtte hun være med samme runden så han kunne fortelle henne hva alt det forskjellige var:)

Vi har og vært enda en tur i fjøset, og denne gangen var tante med oss. Ho var hjemme på *lammeferie*
Så da måtte vi jo ta med kamera og innom for å ta noen bilder. Kristian storkoser seg i fjøset, og er kjempegrei og rolig. Han vil gjerne være med å hjelpe og gi mat, både til store og små. Ikke alltid like vellykket, men virkelig søt der han prøver å mate de og de løper unna:)

*Litt* igjen å lære om redigering, men synes det er veldig gøy å sitte og leike.
Så får vi se hvor lang tålmodighet jeg har med å lære PS:)

Warning: Undefined array key "show_about_the_author" in /customers/8/b/a/brattebakken.com/httpd.www/wp-content/themes/picolight/single.php on line 27

Comments closed.