04. mai 2011 · Kommentarer er skrudd av for Sommervarmen · Categories: Heimen, Knut, Kristian

tok en aldri så liten ferie, og har forlatt oss til fordel for kalde netter og snø i lufta. Synes jo det er litt stusselig nå som vi hadde vent oss til at sommeren for alvor var tidlig ute… Men det gir rom for innekos med varm drikke og døra litt på gløtt for å kjenne den friske vårlufta ute. Jeg føler meg utrolig heldig som er hjemme i permisjon og kan nyte dagene fremover! Tenker mang en gang på de som *stresser* til jobb og sitter inne på kontorene sine og ser ut på oss som triller turen og har kafé-date i finværet.

 

Hele søndagen var vi ute, stort sett mellom sandkassa og verandaen. En herlig dag med masse kos! (er ikke spesielt glad i smokkebilder, men for å illustrere hvor mye lillebror tok del i leiken måtte det bli slik)

Og snart begynner årets koseligste tid hos mamma og pappa (gommo og goffa), nemlig lamming i fjøset! Jeg gleder meg til å komme på besøk, like mye nå som da jeg var liten og bodde hjemme! Jeg er ikke akkurat noen ordentlig fjøsnisse, evt bonde-emne, og har holdt meg mere til kos og besøk. Og da Kristian og jeg skulle ta fjøs aleine, mens gommo og goffa var i Eidfjord og nøyt fjordutsikt, lurte Kristian fælt på om vi klarte å stelle sauene uten at tante var med… Kanskje ikke veldig kompliment til meg, men desto større kompliment til tante! Så jeg får prøve å overbevise han alt jeg kan, om at jeg også kan være fjøsnisse! (han mente vi klarte oss fint uten tante, så mulig vi kan gjenta suksessen)

Her et bilde fra lamminga i fjor. Hvor Kristian virkelig to styringa og ordna voldsomt i fjøset.

Warning: Undefined array key "show_about_the_author" in /customers/8/b/a/brattebakken.com/httpd.www/wp-content/themes/picolight/single.php on line 27

Comments closed.