15. mai 2011 · Kommentarer er skrudd av for Søndag og maledag · Categories: Ukategorisert

Som min søster så pent skreiv på fredag, var ho klar for * langhelg* nei vent, *lamhelg* Ho har da også virkelig hatt å henge fingra i, og jeg skryter ikke lenger så voldsomt av mine jordmor kunnskaper… Ho har tatt i mot en hel haug med lam, sover i fjøset og ordner alt som måtte komme av *ordrer* fra gamlefar.

Men ho rakk da også å være litt tante for barna da vi var hjemom en tur i går, lørdag, mens far stod her hjemme og malte. Ikke veldig mye vi får gjort med begge barna hjemme… Så vi var fjøsnisser og fikk se lamming, vi fikk være med å sette klype i øret på lamma og Kristian leika litt i sandkassa. Gommo hadde finni frem en gammel busserull som min bror har hatt, og Kristian blei så fin i den!

 

Mest stas å leike med gommo sine ting, og flaks for ho at det meste av interiør er gamle flotte ting som har fulgt gården i generasjoner…

Nå er vi ferdige for dagen med maling, og har starta forberedelser til 17. mai fest i heimen. Vi får besøk og hus og heim må vaskes og skjorter skal strykes og alle finklær klargjøres. Gleder meg til å gå i tog, og spise is og ikke minst få på bunaden og feire nasjonaldagen! Jeg skal og prøve meg på bakekunsten, og har hentet oppskrift på gommo (altså barna sin oldemor) sine lefsekling. Heldige er vi som har en gommo som er utrolig flink til å bake og jeg gleder meg til å prøve. Dette blir første gangen jeg gjør alt aleine, så er ganske så spent…

Ha en flott uke alle sammen!

Warning: Undefined array key "show_about_the_author" in /customers/8/b/a/brattebakken.com/httpd.www/wp-content/themes/picolight/single.php on line 27

Comments closed.