10. april 2011 · Kommentarer er skrudd av for Søndag · Categories: Knut, Kristian

og slappe-av dag. En veldig koselig jentekveld i går, og feiring av Camilla. Med god mat og god drikke og koselige jenter til nærmere midt på natta. Så heldige meg fikk sove til kl 11 i dag! (eller, sove og sove, det er jo så utrolig varmt! Så det var ikke lett å sove, selv med gjennomtrekk) Men, jeg klager ikke altså. For nå er det nesten så jeg kan høre snøen smelter, og plenen er snart helt snøfri. Så dette virker lovende for en flott påske!

Ole dro på tur med en kamerat i dag, og da tok jeg med meg gutta ut på trilletur. Og vi var borte i flere timer, og gikk helt bort til butikken og hjem igjen… Ting tar jo litt tid når alt skal studeres nøye, og alle skråninger skal løpes i. Knut sovna etterhvert og Kristian storkoste seg med å kunne løpe overalt, siden det på søndager er litt mindre biler enn ellers.

 

En ordentlig vårdag, med joggesko og tynn bukse. Deilig! Og ikke minst stas når vi fikk se politihelikopteret fra verandaen.

Ønsker dere en flott uke alle sammen! For meg inneholder den maling av trappegangen og ett soverom…

Warning: Undefined array key "show_about_the_author" in /customers/8/b/a/brattebakken.com/httpd.www/wp-content/themes/picolight/single.php on line 27

Comments closed.