15. mars 2010 · Kommentarer er skrudd av for Store nyheter!! · Categories: Ukategorisert

Endelig tør jeg å ta skrittet fullt ut, og annonsere vår store nyhet denne vinteren!

I september kommer det en lillebror eller lillesøster i Brattebakken, og Kristian blir stolt storebror:) Mor og far gleder seg stort, og har nok smilt litt bredere de siste par ukene enn ellers.

Vi har valgt å vente til de magiske 12 er unnagjort, før vi har delt underet med resten av verden. Og helt utrolig nok, har dette gått veldig stille og rolig for seg! Litt ulikt hva det var for nesten2 år siden, da vi *poppet* nyheten om at Kristian var på vei:)

Kanskje ikke så rart, siden det denne gangen ikke er så overraskende. Vi har jo tross alt en fra før, og ønsket om flere har vært stort lenge. 

Kanskje ikke så rart, siden det ikke denne gangen er første gangen min mor og far blir gommo og goffa for første gang:) 

Formen har vært litt halvt-om-halvt, nesten i ett siden nyttår. Og det har foreløpig vært mere slitsomt med bebis, enn det var sist. Men kjenner meg nå friskere og mere opplagt enn på flere uker! Så håper nå at jeg er over den verste perioden:)

Så nå er det bare å lene seg godt tilrette, og nyte de siste 6 mnd!! Og håpe det blir en fin-fin sommer for en voksende mage!!:)

Nå skal jeg sove noen velfortjente timer, før sola på nytt forhåpentligvis stråler i morgen tidlig! Og vi får atter en flott vinterdag!!

Warning: Undefined array key "show_about_the_author" in /customers/8/b/a/brattebakken.com/httpd.www/wp-content/themes/picolight/single.php on line 27

Comments closed.