08. juni 2010 · Kommentarer er skrudd av for Tiden flyr… · Categories: Ferie, Gravid

og jeg rekker ikke helt å henge med…
Skjønner ikke helt hvor dagene blir av, jeg ligger jo stort sett bare på sofaen hjemme og slapper mest mulig av.

I helga var jeg i utdriknigslag til min venninne Gyro. Vi hadde en strålende helg, med masse moro og latter til tidlig søndagsmorgen:)
Forloverne hadde leid en hytte litt utenfor Kristiansand, så vi var smala hele gjengen. Det var veldig kjekt, for da fik vi være i fred og bli litt kjent før de aller fleste møtes igjen i bryllupet i Spania i juli.
Jeg, som på det tidspunktet er 34 uker gravid, måtte desverre melde avbud og bli hjemme. Så da trosset jeg bekkenløsning og slitne bein, og kjørte de mange timene det tok for å komme til Kristiansand. Ho blei kjempeglad når ho så at jeg var kommet hele den lange veien, og ingen av oss klarte å holde tårene tilbake:)

Ikke så verst utsikt å våkne til dette:)
Hadde strålende vær hele helga, så vi satt for det meste ute,
og koste oss i sofaene. Var 20 jenter samla, og mange
møttes for første gang. Så veldig godt gjort at det gikk så
bra, og at alle hadde en like trivelig helg:)

Jeg har begynt med bassengtrening for bekkenløsningen min, og prøver meg i bassenget to dager i uka.
Kjenner at kroppen har godt av litt bevegelse, det har det jo ikke blitt mye av siden februar. Så jeg blir veldig sliten, men håper det skal hjelpe litt på plagene. Veit jo at det er noe som kommer med når man er gravid, men det ødelegger likevel litt av gleden føler jeg.
Føler meg litt låst i forhold til at jeg ikke orker å være så sosial som jeg gjerne skulle vært. Men får heller ta det igjen til vinteren, da er jeg forhåpentligvis ferdig med bekkenvondt:)

Slike ser magehuset ut når vi drar oss mot 27 uker. Tiden går nesten litt for fort, og plutselig kom jeg på at ikke hadde funnet frem noe av Kristian sitt gamle tøy enda. Så nå er det funnet frem og lagt til vask, alt jeg kom over i 50 og 56. Tenk, det er bare 6 uker igjen til storebror prøvde å melde sin ankomst… Nesten så jeg føler jeg har litt dårlig tid. Men siden han kom tre uker før termin, blir det sikkert å gå to uker over denne gangen:)

Så får vi nå bare vente å se hvor lenge lillebror trives i magen, og håpe han holder seg der til han er klar for å komme uten at sykehuset mener det er for tidlig:)

Ha en flott uke alle sammen:)

Warning: Undefined array key "show_about_the_author" in /customers/8/b/a/brattebakken.com/httpd.www/wp-content/themes/picolight/single.php on line 27

Comments closed.