22. februar 2011 · Kommentarer er skrudd av for Vi er her · Categories: Knut, Kristian

Vi er her vi altså! Dagene flyr avgårde, og jeg rekker nesten ikke følge med. Bloggingen blir litt nedprioritert, men håper jeg kan bli litt flinkere fremover. Har mange ideer om ting jeg vil forandre på inne i huset, vi må etterhvert flytte om på soverommene og til sommeren skal vi male huset utvendig. Så da håper jeg det blir litt nytt inne og, for da kommer jeg til å føle jeg har ett nytt hus!! Er litt lei av gulfargen vi har nå, så gleder meg masse til det!

Knutemann blir stor gutt, nærmer seg voldsomt 6 mnd og har fått sin første tann!! En bitteliten skarp ting, han synes er litt rar tror jeg for han kjenner på den med tunga hele tiden. Men så er han jo bare søt og da og kikker bare rart på meg hver gang jeg må kjenne på den. Kristian er fortsatt verdens flotteste storebror og er bare snill og god med Knut. Merker hvor gøy han synes det er nå når han får litt mere respons når de leiker sammen (i den grad jeg kan kalle det at de leiker sammen) Om jeg har lagt Knut på et annet rom enn der vi er og Kristian ikke ser han der han var istad, spør han etter lillebror med en gang og setter igang en stor leiteaksjon. Som oftest gir han seg ikke før han har vært med inn på rommet og sett hvor lillebror er, selv om han som regel sover… Så søte de er! Og jeg er virkelig heldig som har verdens flotteste gutter!!

Knut har de siste dagene også fått dreisen på å snu seg! Han har styra en del med dette, og lenge lagt seg godt over på siden men ikke kommet noe lenger (også er det jo denne armen da, som hele tiden er i veien) Så plutselig fikk han det til, vippa helt rundt på magen, med ene armen ned langs sida og den andre under seg! Ganske tålmodig lå han slik en stund, mens vi så på han og *heia* Men til slutt var det nok, og jeg måtte hjelpe han med armene. Det var imidlertid nok med den ene gangen før han knakk koden, og nå er det vips over på magen nesten med en gang jeg legger han ned

På søndag hadde vi besøk av gode venner, både for store og små, og huset var en stund forvandlet til både dyrehage med løver og tigrer, storkjøkken med opptil flere kokker og kjøkken på flyttefot, racerbilbane med særs bråkete racerbiler og *bæbu*-bil treff! Med andre ord, en flott dag for Kristian! Han storkoste seg og var gjennomsvett etter all løping og herjing… Med slikt besøk, og hvertfall på søndager, hører kake med! Og da smalt vi ihop en (meget) enkel sjokolade langpanne-kake. Og jeg tror min sønn ligner litt på meg og, for se bare her:

Det var en liten oppdatering herfra, og håper det kommer flere om ikke lenge! Jeg har nemlig vært på låven hos far og hentet litt ting, og kjøpt meg en slagbenk. Så nå må jeg nok pent ta frem malerkosten, så jeg får pynta litt opp her i heimen!

Ønsker dere alle en fortsatt flott uke!

Klemmer fra Eldbjørg

Warning: Undefined array key "show_about_the_author" in /customers/8/b/a/brattebakken.com/httpd.www/wp-content/themes/picolight/single.php on line 27

Comments closed.