04. mars 2010 · Kommentarer er skrudd av for Vinter, vinter… · Categories: Familie, Fjellet

enda har vinteren ett godt grep her oppe på fjellet. Jeg ser jo at det nærmer seg bedre tider, når snøen smelter på verandaen og det drypper i takrenna. Men det kommer til å trenge veldig mye hjelp av soldager, og så lenge det fortsatt er opptil 15 minus på nattestid… Ja, da kan jeg nok bare lengte til ute-møbler og grilling på verandaen til påske:)

Men det er jo lov å være optimist, og jeg håper i det lengste på masse fine soldager fremover!

I helga som var tok vi en tur til min mor og far. Siden begge var på jobb, og tante var hjemme så blei det litt ute-leik i det fine været. Vi tok og en liten tur med scooteren opp til hytta med litt ved, så vi har til resten av vinteren og utover sommeren. 

Det som skulle være en fin skiløype å følge, var en veldig igjen-blåst og nedsnødd skiløype. Så etter litt kluss om vegen, fant vi ut at vi kjører den vanlige løypa. I totalt flatt lys, med snø overalt, var det ikke lett å se om det gikk opp eller ned. Så det var ikke en veldig behagelig tur…

Men vi kom oss inn, og fikk inn veden i boden. Så nå er det bare å vente til det blir vår tur til å låne og kose oss på vidda:)

Fjellbjørka som mor plukka lenge før snøen kom, har holdt seg fin inne på hytta. Nå var det ikke mer enn 5 minus inne nå vi kom, så det kjennes at sola står på og varmer noen timer på dagen.


To staute karer på scooter-tur. Det var en stor helg for Kristian, som først fikk være med i traktoren å brøyte med pappa. Og så på liten scooter-tur på jordet:)

Warning: Undefined array key "show_about_the_author" in /customers/8/b/a/brattebakken.com/httpd.www/wp-content/themes/picolight/single.php on line 27

Comments closed.